overdækninger

Alu Comfort overdækning er en basismodel af høj kvalitet. En bæredygtig overdækning, som du vil nyde i lang tid.

Alu Comfort er forsynet med isolatorer imellem de udvendige og de indvendige aluminiumsprofiler. Dette betyder at Alu Comfort overdækningen er isoleret, så den kan anvendes til helt eller delvis opvarmede udestuer og vinterhaver.

På grund af isolatorerne, kan Alu Comfort tilbydes med en farve udvendigt og en anden indvendigt, dette anvendes ofte ved lukkede udestuer og vinterhaver.

Selvom Alu Comfort leveres i mange faste størrelser, er tilpasning mulig. Op til 695 cm, fra en tagrende!

Fleksibel taghældning
De hængslede væg og tagrendeprofiler sikrer en fleksibel taghældning. Dette er en af fordelene i forhold til sammenlignelige modeller fra andre udbydere.

Tagdækning
Du kan vælge mellem glastag og polykarbonat tag. Standard glastag udføres med en 28 mm termorude med 6 mm hærdet ydreglas og 8,73 mm lamineret glas indvendigt. Desuden er der mulighed for to typer standard polykarbonat tagmateriale; 25 mm bronze/opal samt 32 mm opal.

To stilvarianter
Moderne og Klassisk er de stilvarianter, man kan vælge imellem. Tagrenden får et andet udseende ved at vælge en af disse stilvarianter.

eksempler

OPGRADER DIN OVERDÆKNING

En DU NORD-teresseoverdækning kan altid udvides med forskellige indstillinger, også når den allerede er installeret. 

Skydedøre, markise, LED-belysning, varmelegeme og / eller fast væg er nogle eksempler på de mange muligheder, der kan vælges.

Andre overdæknings produkter

ALU Pergola

overdækninger Få et tilbud Se tekniske specifikationer ALU PERGOLA er et lameltag med et moderne og robust udseende. Luk taget op når der ønskes sol

Læs mere »
Skip to content